472 PLUS ULTRA FINOM EGYLÉPCSŐS POLÍRPASZTA 1L

A Virtus 472  Plus Ultra finom gyors egylépcsős polírpaszta,alkalmazható festett felületeken és gélbevonatok kezelésére, amiken minimális és közepes méretű hibák találhatóak. (P1200-1500). Tökéletes régi és friss festéken egyaránt. Rendkívül jó a kerámiai festékekre és UHS lakkokra. Hologramm mentes felület. Egylépcsős polírpaszta.
Virtus 472.1008.12 Fast Ceramic Ultra Fine / Fast Cut

11 990 Ft21 990 Ft

Áraink az ÁFÁ-t tartamazzák.

Törlés

A Virtus 472 Plus Ultra finom gyors egylépcsős polírpaszta alkalmazható festett felületeken és gélbevonatok kezelésére, amiken minimális és közepes méretű hibák találhatóak. (P1200-1500). Tökéletes régi és friss festéken egyaránt. Rendkívül jó a kerámiai festékekre és UHS lakkokra. Hologramm mentes felület. Egylépcsős polírpaszta .
ALKALMAZÁS ROTÁCIÓS POLÍRGÉPPEL: Használja HABOSÍTOTT GYAPJÚ POLÍRKORONGGAL vagy a LILA CSISZOLÓ SZIVACS POLÍRKORONGGAL a csiszolási nyomok, karcolások eltávolításához és fejezze be FEHÉR/FEKETE finomító polírozókoronggal, a végső magas fényért, karcolások, hologrammok nélkül. Az egy lépéses munkáért használjon 472 PLUS POLÍRPASZTÁT & LILA CSISZOLÓ SZIVACS POLÍRKORONGOT, így is tökéletes eredményt érhetünk el.
EXCENTERES POLÍRGÉPPEL: Használja a BORDEAUEX EXTRA CSISZOLÓ POLÍRKORONGGAL VAGY SZÜRKE CSISZOLÓ POLÍRKORONGGAL az enyhébb karcok, finomabb csiszolási nyomok eltávolításához és fejezze be a CITROMSÁRGA POLÍRKORONGGAL a karcmentes magasfényű bevonathoz hologrammok nélkül. Az egy lépéses munkáért használjon 472PLUS CSISZOLÓ & SZÜRKE CSISZOLÓ POLÍROZÓKORONGOT.
FELHASZNÁLÁS: Polírozó gél a hibák: mint például P1200-2000 csiszolási nyomok, karcolások durva polírpaszta nyomainak végleges eltávolításáért, magas fényt hagy maga után hologram nélkül,még akkor is ha IPA-val (alkoholos tisztító) töröljük le a felületet, nem jelenik meg újra a visszamattulás,a karcok és hologrammok. A terméket arra tervezték és fejlesztették, hogy gyorsan és tisztán lehessen használni víz hozzáadása nélkül. Használat után rögtön látható a hibák megszűnése. Lecsökkentett munkaidő. Nem tartalmaz viaszt és szigetelőanyagot. Ammónia és szilikon mentes, extrém alacsony V.O.C. tartalom a környezet védelme érdekében.
EGÉSZSÉG ÉS BIZTONSÁG: Nem irritál, nem káros, nem gyúlékony.
A LEGJOBB EREDMÉNYÉRT ROTÁCIÓS POLÍRGÉPPEL:
1. használjon 472 PLUS CUT&POLISH bárány gyapjú POLÍRKORONGGAL Allchem’s HABOSÍTOTT GYAPJÚ POLÍRKORONGGAL/FOAMED WOOL PAD vagy PURPLE CUTTING FOAM PAD(lila) közepes sebességen hozzávetőlegesen1200-1800 rpm.....a jobb csiszolásért (Távolítsa el P1200-2000)2.lépés:Használjon 472 PLUS CUT&POLISH Allchem FEHÉR POLÍRKORONGOT közepes sebességen hozzávetőlegesen 1200-1800 rpm....a magas fényességért hologrammok, homályos foltok nélkül. A nagyon jó befejezésért fekete autókon használjon 3. lépésként 472 HOLOGRAM FREE-t fekete lágy polírkoronggal ha szükséges.
A LEGJOBB EREDMÉNYÉRT EXCENTERES POLÍRGÉPPEL:
1.lépés: használjon 472 PLUS CUT&POLISH bárány gyapjú polírozókoronggal (360.) Allchem’s FOAMED WOOL PAD vagy PURPLE CUTTING FOAM PAD(lila) közepes/magas sebességen a jobb csiszolásért(távolítsa el P1200-2000)
2.lépés: használjon 472 PLUS CUT&POLISH YELLOW(citromsárga) Polishing DA THIN PAD-vel a magas fényért, végső ragyogásért hologrammok, homályos foltok nélkül.
NE használjon túlzott mennyiségű terméket. NE adagoljon vizet a termék használata közben. Alkalmazzon 472PLUS CUT&POLISH-t kis mennyiségben a felszínen. Polírozzon kis területeket egyszerre. Polírozza a felületet közepes nyomással, amíg a karcok és tökéletlenségek el nem tűnnek. Csökkentse a nyomást, engedje a gépet dolgozni. Polírozás után távolítsa el a visszamaradt anyagokat ezzel a termékünkkel: ULTRAMICROFIBRE CLOTH MICROF® a jó védelemért folytassa a tevékenységet 453 PTFE-el vagy 463 PAINT SEALANT-el amik hosszan tartó védelmet biztosító nyersanyagot tartalmaznak. (150 kézimosással szemben ellenálló).
Virtus 472.1008.12 Fast Ceramic Ultra Fine / Fast Cut

Cikkszám: 472.100.512 Kategória: Címkék: , , ,

Vélemények

„472 PLUS ULTRA FINOM EGYLÉPCSŐS POLÍRPASZTA 1L” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük