427 KARCOLÁS ELTÁVOLÍTÓ DIY CSOMAG

Könnyedén eltávolíthatjuk vele karcolásokat és az oxidációkat a fényezésről. Gépi és kézi felhasználással egyaránt, magas fényt kölcsönöz a felületnek.

5 890 Ft

Áraink az ÁFÁ-t tartamazzák.

3 készleten

A Virtus karcolás eltávolító megszünteti a felületen lévő karcokat, kisebb hibákat, oxidációkat, gumi nyomokat a lakkozott felületekről. A karceltávolító szinergikus  hatásának köszönhetően,a speciális csiszolószivacs  használatával egyszerűen és gyorsan visszaállíthatjuk a fényezést az eredeti pompájába.

Gépi alkalmazás: Vigyen fel kis mennyiségű Virtus Scratch Remover –t a tiszta és száraz   kezelendő felületre, és polírozzuk meg egy durva vagy közepesen durva polírozókorong segítségével. Ha a karcolások mélyebbek ismételjük meg többször a folyamatot. Ezután töröljük tisztára a felületet a mellékelt mikroszálas törlőkendő segítségével.

Kézi alkalmazás: Kisebb hibák esetében használjuk kézi alkalmazással. Vigyen fel a felületre vagy a mikroszálas törlőkendőre kis mennyiségű pasztát és törölje át vele a felületet körkörös mozdulatokkal. ismételjük meg a folyamatot többször amíg a hibák meg nem szűnnek. Ezután töröljük le a felületet a mikroszálas kendő tiszta részével.

Ne alkalmazzuk szélvédőn.

A szett tartalma: 1DB 125 ml-es polírpaszta, 1DB mikroszálas kendő. Dobozban.

Cikkszám: 427.0125.01 Kategória: Címkék: , ,

Vélemények

„427 KARCOLÁS ELTÁVOLÍTÓ DIY CSOMAG” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük