RÓLUNK:

Szeretettel üdvözöllek honlapomon!

Gál Róbert vagyok, a Gál AutoSpa Kft. alapítója, tulajdonosa, és a polirozz.hu webshop megalkotója.    

Gyermekkorom óta érdekelnek az autók, motorok. Meglehetősen fiatalon (16 évesen) kezdtem az autófényezéssel foglalkozni. A középiskola elvégzése után, 2002-től kezdve ebben a szakmában dolgozom, ami a hivatásom, a hobbim és az életem is egyben. Az autófényezői munkában mindig is a polírozás érdekelt a legjobban, ezt szerettem leginkább csinálni.

2018-ban alapítottam meg az autókozmetikával foglalkozó vállalkozásomat, amelyben a polírozás kitüntetett szerepet kapott – ügyfeleim legnagyobb örömére. Az évek során rengeteg polírozó anyagot próbáltam ki, mindig a legjobbat keresve. Így találtam rá a 60 éve piacon lévő, Magyarországon eddig kevésbé ismert olaszországi gyártó, az All Chem SRL cikkeire, a Virtus polírozó termékekre, amelyeknek itthoni kizárólagos forgalmazója lettem.

E termékek használata nemcsak a polírozás folyamatát gyorsítja és könnyíti meg a mindennapi munka során, hanem a munka eredményének minőségét is egy új szintre emeli. Éppen ezért, sokéves tapasztalatom alapján állíthatom, hogy érdemes ezekkel a kiváló készítményekkel dolgozni, mert a végeredményt minden esetben a magas minőség és az ügyfelek maximális elégedettsége jellemzi.

A Gál AutoSpa Kft.-nél az eddig megszerzett tudásunkra, tapasztalatunkra támaszkodva a legmagasabb szinten szolgáljuk ki a meglévő és új ügyfeleinket egyaránt.

Köszönjük, hogy elolvastad és időt szántál ránk. Bízunk benne, hogy hamarosan Téged is elégedett ügyfeleink között köszönthetünk.

Gál Róbert