692 POLYDISK FELÜLET TISZTÍTÓ KORONG 160mm

A Virtus Polydisk 160mm átmérőjű, szennyeződés eltávolító korong autó festékekhez, gelcoat-hoz, üveghez, díszlécekhez, műanyagokhoz, stb…

29 950 Ft

Áraink az ÁFÁ-t tartamazzák.

2 készleten

A Virtus Polydisk System gyors munkát tesz lehetővé és professzionális eredményt érhetünk el vele a továbbfejlesztett gumi polymer technológiának köszönhetően,amely felváltja az agyag rudak használatát.
Használata: excenter polírozógéppel, és csiszológéppel is biztonságosan és könnyen távolíthatjuk el a felületekről a festési ködöket, vízkőfoltokat, faenyvet, szállórozsdát, és más kötött szennyeződéseket az autók fényezéséről, üveg, műanyag felületeiről. Nagyobb felületek esetén használjuk a 471 Polymer Spray Polish kenőanyaggal. Az agyag rudaktól eltérően vízzel való öblítéssel könnyen megtisztíthatjuk a szennyeződésektől. Ha leejti a földre akkor sem kell aggódjon csak öblítse le vízzel a szivacsbetétet és már használhatja is tovább. 471 Polymer Spray Polish lehetővé teszi a szilárd és ellenőrzött kezelést, ellentétben a gyurma rudakkal szemben ahol állandó átalakításra van szükség. Jelentős különbség van a Virtus Polydisk és a Clay Bar-ok között. A kiemelkedő gép –polymer kombinációk teszik lehetővé, hogy a Virtus Polydisk a legjobb szennyeződés eltávolító legyen a piacon. Hosszú élettartam, akár 50-80 autó tisztítása.

Origin USA

Cikkszám: 692.015.01 Kategória: Címkék: , ,

Vélemények

„692 POLYDISK FELÜLET TISZTÍTÓ KORONG 160mm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük