359 DURVÁZÓ MIKROSZÁLAS POLÍRKORONG SZÜRKE

Legújabb fejlesztésű DURVÁZÓ MIKROSZÁLAS POLÍROZÓ KORONG, ami forradalmasítja a polírozó korongok világát, nagyon magas hyper vágó képességének köszönhetően  a legjobb vágóerővel rendelkező mikroszálas korong

4 990 Ft

Áraink az ÁFÁ-t tartamazzák.

Legújabb fejlesztésű DURVÁZÓ MIKROSZÁLAS POLÍROZÓ KORONG, ami forradalmasítja a polírozó korongok világát, nagyon magas hyper vágó képességének köszönhetően  a legjobb vágóerővel rendelkező mikroszálas korong, az igazán mély és durva karcok eltávolítására. Emellett magas fényt biztosít hologramok nélkül, minden sötét és világosabb színen egyaránt. Lágy és durvább szálak speciális keveréke a megfelelő teljesítmény eléréséhez. Innovatív újdonság a polírozó ágazatban. A megújult közepesen kemény bordó szivacs hordozó felület, a továbbfejlesztett mikroszálas anyag, amely a szivacsos talp hátlapjához lett szőve hosszú élettartamot biztosít, emellett tökéletesen kiegyensúlyozott forgást eredményez a kényelmes használat mellett. A korongot úgy tervezték, hogy a szivacsos résznek köszönhetően megvédje a felfogató talpat a felülettel való érintkezéstől, csökkentve a rezgéseket az excenteres és orbitális  polírozógépekkel történő használatkor.

Tisztítását a VIRTUS 376 polírkorong tisztító kefével végezzük.

Használatát leginkább ezekhez a gépekhez ajánljuk, mivel maximális hyper vágóerő érhető el velük.Használhatjuk egylépcsős és durva polír pasztákkal egyaránt:

VIRTUS 483 Hyper Cut Highly Abrasive pasztánkkal kombinálva a legmélyebb karcok is rendkívül gyorsan eltávolíthatóak minimális porképződéssel, amellyel időt és pénzt spórolhatunk.

VIRTUS 487 UHD EXTREME One Step pasztával is hatékonyan alkalmazható.

359.0525.03. MICROFIBER HYPER CUT PAD Ø 135mm    GREY BROWN

Vélemények

„359 DURVÁZÓ MIKROSZÁLAS POLÍRKORONG SZÜRKE” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük